Konst 2022

Salong 22 bjuder, som alltid våra salonger gör, en mångfald intressanta utställningar!

Öppettider

Sommaröppet fram till 28 augusti

Torsdag – söndag kl 11-16

Utställare sommarsalong 2022

Årets utställningsbroshyr hittar du här

26 maj – 28 augusti

Carolina Falkholt – den kraftfulla graffitikonstnären från Göteborg som genom sin frispråkighet och sitt mod väcker känslor och debatt om konstnärlig frihet och rätten till det egna könet.
Maria Hellqvist – Bokstavligt målat – den humoristiska illustratören från Åkersberga som lockar till skratt genom konceptet BOKSTAVLIGT MÅLAT.
Chantal Guyot – konstnären från Malmö och Schweiz som målar med musik och sänder budskap om värderingar i en komposition av färger.
Elin Klar – den stilfulla keramikern från Forshaga som har estetiskt sinne för både färg och form och som inspireras av leran själv.
Elin Zlatkovic – konstfotografen från Skövde som med sitt unika bildspråk kombinerar estetik och fantasifulla äventyr med ett tydligt samhällsengagemang.
Ghost Ceramics Gbg – keramikern från Göteborg som formar unika spöken där gulligt och otäckt möts i en oslagbar konstnärlig kombo i konceptet GHOST CERAMICS GBG.
Tryckerigatan konst & design – gänget som utgår från individen och genom ledord som återbruk och fantasi skapar unika upplevelser i form av sagolik trädgårdskonst.

2 juli – 28 augusti

Niklas Pix Bodin – oljemålaren från Karlstad som genom konstnärlig retroism ger utrymme för klacksparkar och idéer utanför ramarna.
Zafira Vrba Woodski – konstnären från Solna som synliggör den queera historien och samtiden och väcker samtal om identiteter och icke-mänsklighet.