För grupper och företag

Under sommarsalongen 2022 erbjuder vi vår populäraste paket anpassade för grupper och företag. Paketen finns i olika utförande så det ska kunna passa just din grupp. Vilken storlek på paketet passar din grupp? Välj Kilowatt, Megawatt eller Gigawatt. Bokningsförfrågan hittar du längst ned.

Kilowatt (kW) – fikapaketet – 1,5 h

Kombinera en egen rundtur i konsthallen med vår tolkning av Swedish fika – kaffe/te och en smakfull palett av bakverk. 175:-/p (Minst 8p)

I priset ingår entré till sommarsalongen, broschyr, kaffe/te och härliga bakverk.

Megawatt (mW) – måltidspaketet 2-rätters – 2,5 h

Låt upplevelsen i konsthallen och den hungriga magen mötas i en skön kombo. Vi serverar en sommarlunch som avrundas med smakfull dessert. 375:– (Minst 8p)

I priset ingår entré till sommarsalongen, broschyr, kort presentation av verksamheten, huvudrätt, dessert och kaffe.

Gigawatt (gW) – kreativa sommarpaketet 3-rätters – 4 h

Boka in din grupp på Gamla Kraftstationen en halvdag eller en kväll för mys, gemenskap, teambildning, konstupplevelser och 3-rätters måltid. 640 :- (minst 10p)

I priset ingår entré till konsthallen, broschyr, kort presentation av verksamheten, förrätt, huvudrätt, dessert, kreativ aktivitet och quiz med prisutdelning.

TIPS!

Lägg till ännu mera watt och boka en guidning/artwalk i anslutning till besöket. Guidningen tar 45 min och kostar 30 kr extra per person.

Välkommen att skicka oss en bokningsförfrågan för just ditt önskemål nedan.