Tryckerigatan konst och design

TRYCKERIGATAN KONST & DESIGN – Gänget som utgår från individen och genom ledord som återbruk och fantasi skapar unika upplevelser i form av keramikdjur och sagolik trädgårdskonst på temat Under ytan.

Tryckerigatan konst & design är en daglig verksamhet för vuxna och består av ett gäng härliga arbetstagare med lika härlig personal. Verkstad och ateljé finns i Forshaga och här finns det stor möjlighet för de som arbetar att utveckla sin kreativitet och sina intressen inom skapande och slöjd. Teknikerna varierar stort liksom materialen. Återbruk är ett ledord. På senare år har även keramiska verk fått ett större utrymme på Tryckerigatan där det produceras såväl bruksföremål som konstföremål. Under året säljs färdiga alster i deras butik ” Titta In”  som finns i centrala Forshaga. 

Under sommarhalvåret samverkar Tryckerigatan med Gamla Kraftstationen. Samarbetet har pågått under många år och båda parter har stor glädje och nytta av varandra. Tryckerigatan tar nämligen ett stort ansvar för utemiljön, och förutom lövkrattning o. dyl. så fyller de varje vår Gamla Kraftstationens trädgård med fantasifull trädgårdskonst.

Inne i konsthallen får besökaren uppleva en miniatyrutställning bestående av en mängd pyttesmå keramikfigurer. Enastående och helt oemotståndliga små djur och figurer som garanterat lockar till fniss och funderingar. 

Välkommen att njuta av lekfullhet och kreativitet när den är som bäst!

Utställningsperiod 1 maj – 29 september

@tittainbutiken

Tryckerigatan konst & design – ung besökare